På dansk På svenska På norsk In English In English U.S. office

Data Recovery Gratis Datarecovery Datarekonstruktion


Er dine data blevet væk?

- Måske kan computeren slet ikke se din harddisk mere?
- Måske er du blevet offer for et ondsindet virusangreb?
- Måske kan dit mailprogram ikke finde dine emails?
- Måske er din harddisk blevet formateret ved en fejl?
- Eller måske har nogen bevidst slettet dine data?

- Måske har din computer været udsat for lynnedslag?
...Eller måske har den været oversvømmet?

- Måske har computeren været tabt ud af vinduet?
...Og efterfølgende blevet kørt over af en lastbil?

- Eller er den pludselig begyndt at lyde som en helikopter, der er ved at styrte ned?

Gratis Diagnose Data rekonstruktion Harddisk fejl nedbrud


Ring til os med det samme på 70 20 20 80. Er det en ekspressag, kan du udenfor butikkens normale åbningstid (hverdage 10-17), ringe til vores 24-timers hotline-nummer på 40 20 20 70.

Vi diagnosticerer din harddisk 100% GRATIS (se vores FAQ). Det eneste det vil koste dig, hvis du efter vores forundersøgelse vælger ikke at acceptere det tilbud, vi giver på at finde dataene frem, er returforsendelsen, hvis du vil have din harddisk tilbage.

Har du mulighed for at komme forbi butikken, kan du naturligvis blot afhente din harddisk igen. (Se i øvrigt vores FAQ)

Uanset hvilken computer, det drejer sig om, kan vi hjælpe, lige meget om du bruger PC, Mac eller Linux. Med vores specialudstyr finder vi alle data, såvel fra konventionelle harddiske som fra SSD diske, RAID systemer, CD, DVD, USB nøgler, kameraer, telefoner, mp3-afspillere, iPod, Compact Flash, SD, MMC og andre medier, ligesom vi kan genskabe tabte data fra Exchange servere, Outlook og andre mailprogrammer samt reparere såvel ødelagte videofiler (MOV/MP4/AVI/WMV) og billeder (JPG) som ødelagte Word, Excel og Access filer m.m.

Nogle af de mest typiske fejl, vi kommer ud for er fejl på servo og positionering, kalibreringsfejl, ødelagte filsystemer og partitioner, utilsigtet formatering eller sletning af data og sidst men ikke mindst alvorlige fejl på læsehoved og/eller selve harddisk pladerne.

Uanset hvad der er gået galt, kan vi med stor sandsynlighed genskabe dine data uden at det kommer til at koste dig en formue.

- Lige nogle gratis gode råd... Lad være med selv at prøve en "nem" løsning, hvis ikke du er 100% klar over hvad du har med at gøre. Mange af de små programmer, der hævder at kunne genskabe dine data, kan risikere at gøre situationen værre, hvis de ikke er beregnet til lige netop din harddisktype eller til lige netop det specifikke, der er galt med din harddisk. Selv programmer som Scandisk eller Chkdsk kan ødelægge muligheden for at finde dine data frem igen...

Når en harddisk roterer med en hastighed på 7.200 omdrejninger, bevæger de yderste punkter på harddiskskiverne sig med omkring 120 km/t, så hvis dine data er gået tabt, anbefaler vi dig at slukke for strømmen til computeren og gerne afmontere harddisken. (Du kan også, efter aftale, tage hele computeren ind til os. Så skal vi gerne afmontere harddisken for dig.)

Vær opmærksom på, at du ved fortsat anvendelse af computeren sandsynligvis vil forværre datatabet og fordyre rekonstruktionen af data eller i værste fald sørge for, at det ikke længere er muligt at genskabe dine data, hvis der f.eks. oprettes nye filer eller ændres i eksisterende filer (også midlertidige filer), hvis der installeres nye programmer, hvis du går på internettet eller hvis computeren startes op som en del af et netværk.

Klik her for at læse en artikel om hvornår du kan forvente, at din harddisk går i stykker.

Harddiskrecovery.dk - Windowsrecovery.dk - Macrecovery.dk - Linuxrecovery.dk