På dansk På svenska På norsk In English In English U.S. office

Hvis dine data er gået tabt, anbefaler vi dig at slukke for strømmen til computeren og gerne afmontere harddisken.

Når en harddisk roterer med en hastighed på 7.200 omdrejninger, bevæger de yderste punkter på harddiskskiverne sig med 120 km/t, så jo hurtigere du får slukket for strømmen, jo bedre.

Du kan så indlevere harddisken hos os i butikken. Vi har åbent på hverdage mellem kl. 10 og 17. Er der tale om ekspressag, kan du udenfor almindelig arbejdstid lave en aftale om aflevering på vores 24-timers hotline nummer 40 20 20 70.

Bor du ikke i Københavns-området, kan du sende harddisken til os. Husk at pakke den forsvarligt ind og send den som pakke (gerne som "forsigtig").

Vær opmærksom på, at du ved fortsat anvendelse af computeren kan forværre datatabet og fordyre rekonstruktionen af data eller i værste fald sørge for, at det ikke længere er muligt at genskabe dine data, hvis der f.eks. oprettes nye filer eller ændres i eksisterende filer (også midlertidige filer som Windows' swapfil), hvis der installeres nye programmer, hvis Internet Explorer startes op eller hvis computeren startes op som en del af et netværk.